Szolgáltatások

Saját, elkerített strand

Egyedülálló módon, külön, a lakóknak fenntartott füves balatoni strandon mártózhat meg a hűs habokban vagy a Balatonba benyúló stégen napozhat távol, a közös hangos strandoktól de lakásától csupán néhány lépésre.

Fűtött medence

Hideg a Balaton? Tökéletes úszási és a nagy melegben felfrissítési lehetőséget kínál a közös kertben elhelyezett napkollektorral egységes hőmérsékleten cirkuláló úszómedence.

Közös kert

Varázslatos, üdezöld, virágoskertekkel tarkított belső kertben mindenki megtalálja a kikapcsolódást vagy a szórakozási lehetőségeket. Kialakításra kerülnek többek között grillsütők, napozóágyak, játszótér és sportolási lehetőségek is.

Biztonság

A lakóparkban kiemelt figyelmet kap az Ön és értékei biztonsága, amit külön kiépített kamerarendszerrel, biztonsági ajtózárral, nyílászárókkal, és alumínium redőnyökkel biztosítunk.

Minőség, felszereltség

A belső térben használt anyagok is csúcsminőségűek, a belső tér burkolatai színeiben választhatóak és a teraszokon magas minőségű fa hatású lamellás, elhúzható és állítható árnyékolástechnika tartozik.

Parkoló

A lakóparkba érkezők kényelméről a felszínen kialakított 150 db parkoló gondoskodik melyek választhatóak, hogy Ön a legközelebb parkolhasson lakásához.

Tároló

Lakásokhoz tárolókat lehet vásárolni, különböző méretben. Minden épületben külön tárolórészleg van, a lifthez közel, hogy a lehető legkényelmesebben vihesse le a tárolni kívánt tárgyait.

Lift

Minden épületben külön lifttel juthat fel saját emeleti lakásához. A liftek úgy helyezkednek el az épületekben, hogy a lehető legközelebb legyenek a bejárathoz.

© 2023 - WNT Projekt Kft.

Back to top