A lakóparkról

Helyszín:

A terület közvetlenül a vízparton fekszik, gyönyörű kilátással a Balaton felé. A telek másik nagyszerű adottsága a városközponthoz közeli fekvése, 800 méterre, gyalogosan 10 percre megközelíthető a Fő tér a Jókai parkkal és a szabadtéri színpad. Keleti közvetlen szomszédja egy négy csillagos szálloda. Néhány percre van a vitorláskikötő, és a hajóállomás.
A telek északi, tó felőli oldala szélesebb, a tó menti partvonal az utcához képest északkelet-délnyugat irányba elfordul, a Tihanyi félsziget látványa erre a partvonalra merőleges.
A telek parti része jellemzően füves terület, virágos, gondozott díszkerttel.

A lakópark:

A lakópark teljes területe több mint két hektár. A maga nemében egyedülálló terület, mert ez volt az utolsó, még elérhető, közvetlenül vízparti telek Siófokon, melyen új építésű lakások épülhettek!
A lakásokhoz tárolók és felszíni parkolók tartoznak. Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy teraszok kellően nagy méretűek legyenek, hogy azokon kerti bútorokat is el lehessen elhelyezni.

A lakópark “A” és “B” épülete  2018-ban, míg a „C” épület 2019-ben került átadásra. Mindkét épület közvetlenül a vízparton helyezkedik el, és a teraszokról csodálatos kilátás nyílik a csillogó Balatonra, a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeire és tóba mélyen benyúló tihanyi-félszigetre.

A lakóparkhoz saját partszakasz tartozik, ahol saját, a lakók részére fenntartott, zárt strand kerül kialakításra; a zavartalan napozásról a Balatonba benyúló napozóstég gondoskodik.
Nagy odafigyeléssel készült el a kert, ahol virágoskerteket alakítottunk ki és játszótér készült a gyerekeknek.

A lakópark

A lakások:

  • A lakások értékét nagyban növeli a levegő hőszivattyús, távvezérelhető hűtés-fűtés, amit minden lakáshoz egyedileg építünk ki.
  • Az ablakok minőségi, 7 kamrás Rehau műanyag nyílászárók, melyek 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek.
  • A bejárati ajtók több ponton záródó, tűzálló, hang- és hőszigetelt prémium minőségű termékek lesznek.
  • A teraszokra eltolható árnyékoló készül, és méreteikből fakadóan alkalmasak arra, hogy kerti bútorokat helyezzenek ki rajtuk.
  • Az erkélykorlát biztonsági üvegbetétes, rozsdamentes acélszerkezet. A homlokzaton megjelenő árnyékoló pedig mozgatható, lamellás szerkezetű.
  • Az épületek minden lakószintje akadálymentesen, lifttel megközelíthető. A lift zárt lépcsőházból lesz elérhető, mely természetes megvilágítással rendelkező közlekedő terekből áll.
  • A hideg- és melegburkolatok a beruházó által biztosított mintakollekcióból választhatók ki, a szaniterek a beruházó által lesznek biztosítva.
  • A lakás vételára tartalmazza a konyhai gépészeti és elektromos kiállásokat, de a konyhabútort és a hozzá kapcsolódó falburkolatot nem tartalmazza.

Összefoglalva:

Saját hőszivattyú

Minden lakáshoz egyedileg kialakított levegő hőszivattyús, távvezérelhető hűtés-fűtés tartozik, mely a jelenlegi hűtő-fűtő megoldások között a legmagasabb értéket képviseli.

Biztonság

A lakóparkban kiemelt figyelmet kap az Ön és értékei biztonsága, amit külön kiépített kamerarendszerrel, biztonsági ajtózárral, nyílászárókkal, és alumínium redőnyökkel biztosítunk.

Medence

Túl viharos a Balaton? Kellemes úszási és felfrissítési lehetőséget kínál a közös kertben elhelyezett úszómedence, mely a tulajdonosoknak és vendégeiknek áll rendelkezésre.

Saját Balaton-part

Egyedülálló módon, külön, a lakóknak fenntartott füves balatoni strandon mártózhat meg a hűs habokban vagy a Balatonba benyúló stégen napozhat távol, a közös hangos strandoktól de lakásától csupán néhány lépésre.

Minőség, felszereltség

A belső térben használt anyagok is csúcsminőségűek, a belső tér burkolatai színeiben választhatóak és a teraszokon magas minőségű fa hatású lamellás, elhúzható és állítható árnyékolástechnika tartozik.

Közös kert

Varázslatos, üdezöld, virágoskertekkel tarkított belső kertben mindenki megtalálja a kikapcsolódást vagy a szórakozási lehetőségeket. Kialakításra kerülnek többek között grillsütők, napozóágyak, játszótér és sportolási lehetőségek is.

Tároló

Lakásokhoz tárolókat lehet vásárolni, különböző méretben. Minden épületben külön tárolórészleg van, a lifthez közel, hogy a lehető legkényelmesebben vihesse le a tárolni kívánt tárgyait.

Lift

Minden épületben külön lifttel juthat fel saját emeleti lakásához. A liftek úgy helyezkednek el az épületekben, hogy a lehető legközelebb legyenek a bejárathoz.

Parkoló

A lakóparkba érkezők kényelméről a felszínen kialakított 150 db parkoló gondoskodik melyek választhatóak, hogy Ön a legközelebb parkolhasson lakásához.


© 2023 - WNT Projekt Kft.

Back to top